CSOMAGOK

MIKRO
CSOMAG

10% általános
kedvezmény *

MIKRO

8 167 FT/HÓ

Bruttó  10 372  FT/HÓ

98 000 FT/ÉV

Bruttó  124 460  FT/ÉV

KIS
CSOMAG

10% általános
kedvezmény *

KIS

9 800 FT/HÓ

Bruttó  12 446  FT/HÓ

117 600 FT/ÉV

Bruttó  149 352  FT/ÉV

KÖZEPES
CSOMAG

10% általános
kedvezmény *

KÖZEPES

19 000 FT/HÓ

Bruttó  24 130  FT/HÓ

228 000 FT/ÉV

Bruttó  289 560  FT/ÉV

NAGY
CSOMAG

10% általános
kedvezmény *

NAGY

32 500 FT/HÓ

Bruttó  41 275  FT/HÓ

390 000 FT/ÉV

Bruttó  495 300  FT/ÉV

*10% általános kedvezmény a szervezet jellegétől függően (kérjük válassza ki): közigazgatási szervezetek, állami vagy önkormányzati intézmények, egészségügyi intézmények és egészségügyi vagy szociális tevékenységet is végző szervezetek, iskolarendszerű oktatási intézmények, kulturális intézmények és kulturális tevékenységet is végző szervezetek részére (ha a szervezet neve nem utal a tevékenységre, a kedvezményhez igazolás szükséges).

** munkavállalók és egyéb figyelemmel kísért aktív státuszú személyek, pl. hallgatók, gondozottak


51 % egyedi kedvezményig

+10 % általános kedvezmény*

CSOPORTOS REGISZTRÁCIÓ

Azonos fenntartói/érdekeltségi körbe tartozó szervezetek,
főként önkormányzatok és intézményeik számára

A kedvezmény az általános 10 %-os kedvezményen* felül a tagok számától függően további 12.8 -51%

Főszervezettel együtt 1. csoporttag kedvezménye 12.8%

2. csoporttag regisztrációja esetén minden tag kedvezménye 25.5%

3. csoporttag regisztrációja esetén minden tag kedvezménye 38.3%

4. csoporttag felett valamennyi csoporttagra 51% kedvezmény

Szervezetek adatai

Ha már regisztrált szervezethez szeretne csatlakozni, jelölje be és adja meg a regisztrált főszervezet adószámát, majd lent az új csoporttag adatait.

Főszervezet adatai


Számlázással, szerződéskötéssel, szoftverrel kapcsolatos információk (regisztráció visszaigazolás, proforma számla, felhasználói fiók aktiváló link számára működő e-mailcím)

Főszervezet jellege

Főszervezet számlázási adatok

Főszervezet csomag

Tanácsadó választás (nem kötelező)

Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat készítés

Opcionális szolgáltatás, egyszeri díj: 50.000 Ft + ÁFA (közvetített szolgáltatás, szolgáltatás nyújtója: IP Monitoring Kft.)

Az általános adatvédelmi rendelet 24. cikk (2) bekezdése alapján az adatkezelőnek, adatfeldolgozónak belső adatvédelmi szabályokat kell alkalmaznia a személyes adatok védelmének biztosítása céljából megvalósított technikai és szervezési intézkedések részeként, ha ez az adatkezelési tevékenység vonatkozásában arányos.

Megrendelés esetén elkészül az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete követelményének megfelelő Adatkezelési szabályzat, Elektronikus megfigyelőrendszer adatkezelési szabályzat (utóbbiban Adatkezelő feladata az egyedi adatkezelési, adatfeldolgozási sajátosságok, az egyes kamerák adatainak rögzítése (pl. kamerák száma, elhelyezkedése, a felvételek tárolásának helye, ideje).


Szoftverbevezetési támogatás

GDPReg adatkezelési rendszert támogató szoftver bevezetéséhez vagy használatához kapcsolódó opcionális szolgáltatás, egyszeri díj az online támogatásra.

További igény esetén támogatás a szoftver felhasználói felületén rendelhető az árlista szerint (részben közvetített szolgáltatás, nyújtója: IP Monitoring Kft.)

Tartalma: összesen 2 óra/szervezet időtartamban, egyeztetett időpontban vagy időpontokban (akár megszakításokkal) bármely szoftverhasználattal kapcsolatos segítség, online és telefonos támogatás, telefonos engedélyezett távoli hozzáféréssel elvégzett szoftverhasználat bemutató, közös adatfeltöltés gyakorlott (szervezettől függően önkormányzati vagy egészségügyi szakterületen jártas tanácsadóval). Szoftverbevezetési tanácsadó jogosultságú alfelhasználói hozzáférés létrehozása szoftverbevezetés támogatása céljából (az elsődleges-, vagy a felhasználói jog szerkesztéséhez feljogosított felhasználó a jogosultságot bármikor korlátozhatja vagy a hozzáférést megszüntetheti).

Az időtartam a Hivatal és az Önkormányzat(ok), illetve intézmények között kérésre összevonható (pl. közös adatvédelmi tisztviselő, tanácsadó számára, aki az adatkezelési tevékenységek koordinációját végzi).

Egyszeri díj: 10.000 Ft + ÁFA

Az időtartamon felüli díjak (igény esetén rendelhető):

  • telefonos, e-mailes tanácsadás, távoli hozzáférés: további 5.000 Ft+ ÁFA /óra,
  • személyes konzultáció, munkavégzés, oktatás, bevezetés: 10.000 Ft + ÁFA /óra (egyedi egyeztetés esetén vállalt)
  • utazási költség: 120 Ft + ÁFA /km


Adatvédelmi tisztviselő (DPO) szolgáltatás (Dr. Farkas Tamás adatvédelmi szakjogász)

A szoftver jogi megfelelőségében együttműködő jogi tanácsadónk Dr. Farkas Tamás adatvédelmi szakjogász (ISO 27001 vezető auditor, Infoszféra GDPR oktató) a szoftvert használóknak vállalja a továbbiakat: Információk


1. Alszervezet adatai (csoporttag)


Számlázással, szerződéskötéssel, szoftverrel kapcsolatos információk (regisztráció visszaigazolás, proforma számla, felhasználói fiók aktiváló link számára működő e-mailcím)

Alszervezet jellege

Alszervezet számlázási adatok

Alszervezet csomag

Tanácsadó választás (nem kötelező)