Önkormányzatok és intézményeik
(önkormányzati fenntartású intézmények)

Kérjen egyedi ajánlatot, majd azonnal vagy később, de egyidejűleg regisztráljon a hivatalra, összes települési és nemzetiségi önkormányzatra és intézményre.

Önálló adatkezelőnek minősülnek, önálló regisztrációt és szoftverhasználatot, dokumentációt, tájékoztatókat, szabályzatot igényelnek, önkormányzati vagy államigazgatási feladat- és hatáskör címzettjei a polgármesteri hivatalok/önkormányzati hivatalok, a települési és nemzetiségi önkormányzat(ok), a gazdálkodási szervezetek, az önkormányzat fenntartásában működő intézmények.

Előny: Egyszeri szabályzat díjért letölthető Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat, Közterületi térfigyelő rendszer-, Elektronikus megfigyelő- és rögzítő rendszer adatkezelési szabályzat a Hivatalhoz tartozó összes szervezetre

Ajándék: Nemzetiségi önkormányzatok számára ingyenes a rendszerhasználat

Meglévő főszervezethez (pl. hivatalhoz) az egyszeri szabályzat díjért utólag is lehet csatlakozni a Regisztrációnál a főszervezet adószámának megadásával.

Nézze meg a részleteket az Ajánlat készítésnél, ha segítségre van szüksége a kalkulációhoz, vagy bővebb tájékoztatást igényel, hívjon elérhetőségeinken.

Bemutató

Online webkonferenciára jelentkezés

Következő webkonferencia önkormányzatoknak:
Szervezés alatt

Kérjük jelezze igényét adatai megadásával, a továbbiakról értesítést küldünk.
Nézze meg, mennyire egyszerű a használat, mit tud a GDPR szoftverünk!


Hírlevél

Hírlevél feliratkozás