Önkormányzatok és intézményeik
(önkormányzati fenntartású intézmények)
Tekintse meg az adatkezelési rendszerünk bevezetéséről és főbb funkcióiról készült bemutató videónkat.

További funkciókról és a szolgáltatásról bővebb információt találhat a Hogyan menüpontbanKérjen egyedi ajánlatot, majd azonnal vagy később, de egyidejűleg regisztráljon a hivatalra, összes települési és nemzetiségi önkormányzatra és intézményre.

Önálló adatkezelőnek minősülnek, önálló regisztrációt és szoftverhasználatot, dokumentációt, tájékoztatókat, szabályzatot igényelnek, önkormányzati vagy államigazgatási feladat- és hatáskör címzettjei a polgármesteri hivatalok/önkormányzati hivatalok, a települési és nemzetiségi önkormányzat(ok), a gazdálkodási szervezetek, az önkormányzat fenntartásában működő intézmények.

Előny: Egyszeri szabályzat díjért letölthető Adatvédelmi és adatbiztonsági szabályzat, Közterületi térfigyelő rendszer-, Elektronikus megfigyelő- és rögzítő rendszer adatkezelési szabályzat a Hivatalhoz tartozó összes szervezetre

Ajándék: Nemzetiségi önkormányzatok számára ingyenes a rendszerhasználat

Meglévő főszervezethez (pl. hivatalhoz) az egyszeri szabályzat díjért utólag is lehet csatlakozni a Regisztrációnál a főszervezet adószámának megadásával.

Nézze meg a részleteket az Ajánlat készítésnél, ha segítségre van szüksége a kalkulációhoz, vagy bővebb tájékoztatást igényel, hívjon elérhetőségeinken.

Hírlevél • GDPReg Kft.

Hírlevél feliratkozás

GDPReg • Adatvédelem - Kövessen minket Facebookon is!