Adatkezelések frissítése sablon adatok alapján

Az adatkezelési sablonok módosításairól a módosított sablont felhasználókat értesítjük az Adatkezelések nyilvántartása menüpontban az adott adatkezelésnél.

A "Frissítés a sablon adatok alapján" gomb akkor jelenik meg, ha az adatkezelés jogalapjában, céljában, leírásában, a vonatkozó jogszabályokban, az adatkezelés elmaradás következményében, az érintettekben, az adatok forrásában, az adatkezeléshez kapcsolódó személyes adat típusokban, az adatkezelés tervezett időtartamának alapjában és a személyes adatok tárolási időiben, valamint az érdekmérlegelés javasolt szövegében a nyilvántartás készítése óta módosításokra került sor. 

Ha különbség van, akkor megjelenítésre kerülnek a szoftverben rögzített adatok és a sablon adatok közötti különbségek, megkönnyítve a frissítés eldöntését.

Az adatkezeléshez használt rendszerek nem kerülnek felülírásra, csak a rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó adatfeldolgozók kiegészítésre kerülnek azokkal, amelyeket a sablonban a frissítendő adatkezeléshez hozzárendeltünk (új rendszerek lesznek, a korábbiak változatlanul megmaradnak).

 

Bemutató

Online webkonferenciára jelentkezés

Következő webkonferencia önkormányzatoknak:
Szervezés alatt

Kérjük jelezze igényét adatai megadásával, a továbbiakról értesítést küldünk.
Nézze meg, mennyire egyszerű a használat, mit tud a GDPR szoftverünk!


Hírlevél

Hírlevél feliratkozás